5 vigtige råd til brug af Addyi

Her er nogle vigtige fakta du bør gennemgå:

1. Dosering

 Addyi fås i en lyserød 100 mg tablet, der tages én gang om dagen, altid ved sengetid.

Denne sengetidsdosering er meget vigtigt, fordi medicinen kan forårsage signifikant hypotension, synkope, CNS-depression, og muligvis skade, hvis det tages i de vågne timer. Desuden bør patienterne ikke køre i mindst 6 timer efter indtagelse af dosis.

2. Virkningsmekanisme

addyi Danmark Hvordan virker flibanserin? Et fuldgyldigt svar, der betragter begreberne macrocircuits i hjernen, belønningsbehandling, og neurotransmitter funktion er uden for rammerne af denne anmeldelse.

 Kortvarigt beskrives flibanserin som en multifunktionel serotonin agonist og antagonist, der øger frigivelsen af dopamin og noradrenalin mens serotonin frigivelse falder. De fleste patienter vil være tilfredse med at forstå, at dette ikke er en hormonel metode, men en neurotransmitter tilgang designet til at forbedre "begæren" i midten af hjernen.

3. Brug af Alkohol

Anvendelse af alkohol er en kontraindikation for Addyi behandling. Denne bekymring er så alvorlig, at FDA kræver et særligt REMS-program for det stof, der kræver at både ordinerende læger og apotekere bliver uddannet til rådgivning i dette vigtige punkt.

4. Lægemiddelinteraktioner

addyi Danmark onlineFlibanserin er også kontraindiceret, når det kombineres med moderat til stærke CYP3A4-hæmmere. For eksempel bør fluconazol ikke bruges, mens en kvinde tager flibanserin.

Andre almindeligt ordinerede eller eksempler på moderate eller stærke CYP3A4-hæmmere omfatter ketoconazol, itraconazol, clarithromycin, telaprevir, ciprofloxacin, og grapefrugtjuice.

Patienterne bør også advares om risikoen for at bruge flibanserin samtidig med andre almindelige CNS-depressiva, såsom diphenhydramin, opioider og benzodiazepiner.

5. Kliniske forsøgsresultater

Virker Addyi? I betragtning af prisen for Valeant lægemidlet, er dette et milliard-dollar-spørgsmål.

Lad det være nok at sige, at kvinder, der tager flibanserin i 3 effektundersøgelser i 24 uger, har haft betydelig forbedring på flere målbare områder relateret til forbedret sexlyst. For eksempel havde undersøgelsens deltagere et gennemsnit på omkring 2 yderligere "tilfredsstillende seksuelle hændelser" (SSE) sammenlignet med en stigning på blot 1 SSE i placebogruppen. Disse er langt fra mirakuløse resultater, men de er alligevel en forbedring.

Vil Addyi virke helt eller ej, når det kommer til markedsføring, salg, og succes? Dette stof bliver markedsført som "den første af sin slags", men vil det også være den sidste?

På dette tidspunkt, er det stadig svært at sige. Men i betragtning af lægemidlets store potentielle marked, samt at det står alene som en godkendt behandling i denne kategori, er der en chance for, at det kan klare sig meget godt. Hvis det er tilfældet, ville det være en tilfredsstillende finansiel begivenhed for Valeant.