Hjælp til naturlige elskovsmidler

Dem der søger et naturligt elskovsmiddel, skal ikke frygte, at deres levering af blod til penis er ved at løbe tør. (De fungerer ikke alligevel.) Forskere har fundet ud af, at elskovsmidlets egenskaber er de samme som fælles krydderier og krydderurter.

Forskere ved University of Guelph i Ontario, Canada, har foretaget en omfattende gennemgang af snesevis af undersøgelser af forskellige vegetabilske og animalske produkter, der menes at have virke som elskovsmiddel, fra ambrien (udskilles fra sæd eller hvales tarmene, du vil ikke vide mere) til spansk flue (hverken spansk eller en flue, men sådan er sandheden bag de fleste såkaldte afrodisiaka).

koreansk ginsengBlandt disse, de stoffer, med det største potentiale - og tilfældigvis den mest velsmagende - er koreansk ginseng og safran. Yohimbine, fra det vestafrikanske yohimbe træs bark, hjælper også den seksuelle funktion i ni undersøgelser i løbet af de sidste to årtier; men Yohimbine s bivirkninger omfatter kramper og død, ikke den form for stivhed de fleste fyre er ude efter.

Muskatnød, nelliker, hvidløg og ingefær, var også mindst moderat effektive i dyreforsøg. Disse resultater vil blive vist i en kommende udgave af tidsskriftet Food Research International.

Grundlæggende ernæring

De fleste påstande om elskovsmiddel er kram af folklore. Nogle er uskadelige: Østers er rig på zink, der er nødvendig til produktionen af sædceller, og høj i D-asparaginsyre og N-methyl-D-aspartat, hvilket kan øge testosteronniveauer. Chokolade har phenylethylamin og serotonin, kemikalier, der giver en følelse af fornøjelse i områder af hjernen. Dette betyder ikke - at ingen undersøgelser har vist - at chokolade giver stigende seksuel lyst.

Maca roden, du bør finde denne Andes Mountain urt, den er meget nærende og kan hjælpe med seksuel ydelse ved at øge blodgennemstrømningen. Men for nu, kan denne urt ikke klassificeres som et elskovsmiddel, mere end almindelig godt helbred og fitness kan.

Mange andre såkaldte afrodisiaka er farlige - enten for forbrugeren eller de truede arter som forsyner ingrediensen. For eksempel, formales en spansk flue, og den indeholder en kaustisk syre-lignende saft kaldet cantharidin, der forårsager en brændende eller hævende fornemmelse i urinvejene, misforstået som seksuel stimulation. Måske er det ikke godt for pigen du elsker.

Inden jeg går til eksotiske stoffer, skal du overveje at forbedre dit helbred. Erektil dysfunktion er højt korreleret med dårlig fysisk sundhed og inaktivitet: Mere end 50 procent af diabetikere, 44 procent af dem med højt blodtryk, og 26 procent af forsøgspersonerne, der ser tre eller flere timers fjernsyn om dagen havde problemer at opnå en erektion enten "nogle gange" eller "altid".

Bivirkningerne fra kost og motion omfatter bedre selvtillid, der stadig er det bedste elskovsmiddel.